12. november 2014

Ny hudpleieserie: Mineral Complex

Likenshare ser etter aktuelle kandidater til å prøve produkter fra den nye hudpleieserien Mineral Complex fra Tone Lise Akademiet, og dette ønsker jeg å være med på siden jeg er allergisk mot det meste av neglelakk og kroppsprodukter jeg finner i butikkene til vanlig! 

Selv om man er hyperallergisk til det meste av sminke osv har man jo et ønske om å finne det produktet som man kan bruke uten å bli rammet av allergi - for nte gang likssom..

Har du prøvd produkter herfra før? Hva er din erfaring?


Litt info fra Likenshare og Tone Lise Akademiet:

"Denne høsten lanserer Tone Lise Akademiet sin første ansiktsserie. TL er kjent for mye, spesielt neglelakkene og kroppsproduktene som har høstet flere priser. I år komplimenteres de med den helt nye aldersbekjempende ansiktsserien, TL mineral complex.

Det unike TL mineralkomplekset er sammensatt av blant annet sertifisert organisk Alfalfa som er kjent for å ha vært brukt i urtemedisin siden antikken, naturlige Dødehavsmineraler som i tusener av år har blitt anerkjent for sine terapeutiske effekter, og sertifisert organisk jojobaolje, rik på vitamin E."

Her finner du en link til hver av de syv produktene i serien Mineral Complex:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar