18. november 2014

DAB-radio

Har du ikke skaffet deg en dab-radio ennå sier du? Vet du, jeg digger min så mye at jeg måtte kjøpe en ekstra en til jentungen!

Det gjorde jeg fordi hver gang jeg skulle høre på radioen var det noen som hadde skiftet bort favorittkanalen min og det går bare ikke an! Det finnes jo kun en favoritt-kanal og den er min, bare min!

Så hun fikk sin egen dab-radio, og favoritt-kanalen min har fått være i fred slik at jeg kan høre god musikk på radioen nede i stua/kjøkkenet!

Det er så herlig enkelt med en radio som du kan ha overalt i huset! God musikk og nyheter når du vil høre dem, mens du surrer med ditt og ikke trenger å sitte ned for å se på tv-skjermen!

Men jeg skulle gjerne hatt en til slik at jeg fikk ha den lille søte Dab-radioen jeg har på stua/kjøkkenet, på skrivebordet på gjesterommet istedetfor. Bare for å høre på fin musikk når jeg "arbeider" med å lese nyheter i nettavisene eller blogger, det hadde vært ypperlig!

Og nå som Likenshare leter etter ambassadører for Sangean, håper jeg at de velger meg!

Sitat fra Likenshare: "Sangean ble startet i 1974 og er mest kjent for høy kvalitet, utsøkt lyd, og spesielt for sine unike egenskaper på DAB mottaksfølsomhet. Target.no er den norske importøren og søker etter aktuelle kandidater til å bli ambassadør for DAB-radioene fra Sangean. 

Du kan se modellene fra Sangean på nettsidene til Target.no. Les mer om hva DAB-radio er og hvorfor du bør bytte på Radio.no"

Jeg simpelthen synes det er herlig å ha muligheten til å høre på radio, og håper du gjør det samme! 
Klikk på etikketten til Likenshare, i høyre margen her på hjemmesiden min, for å finne alle innlegg med Likenshare! 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar