7. juli 2014

Jeg fant garn på Rhodos!

Det er godt kjent i min familie at jeg er garngal, og at jeg helt uten videre kan forsvinne inn i en garnbutikk i mange timer bare for å som jeg sier "kikke bittelittegranne".. Bittelittegranne er i "garnbutikk-vokabularet" for meg en helt ukjent terminologi, det tar den tid det tar til å se gjennom en garnbutikk. Nemlig! Og de vet at jeg sier bittelittegranne bare for å få dem til å tro at jeg bare skal stikke hodet inn gjennom døren og se litt, eeh den gang ei!

Og dessverre for min del, har jeg en veldig utålmodig familie som ikke alltid takler min bittelittegranne kikking i garnbutikker og ofte varsler at de kan finnes i andre butikker via sms.. Hehe!

Vel, jeg var noe usikker på om det i det hele tatt fantes en garnbutikk på øya Rhodos eller i Rhodos by, og hadde for en gangs skyld tenkt å la garnbutikk være garnbutikk denne gangen. Ja, faktisk, hehe!

Men jeg fant ganske fort ut at det faktisk var en butikk der som het noe så fint som "Burda" da vi tok rutebussen fra Ixia til Rhodos by. Og det måtte da vel bare være en garnbutikk, spesiellt siden det finnes et håndarbeidsblad som heter nøyaktig det samme? Kan jo umulig være en greker som bare mener at det navnet er fint, så det kaller jeg butikken min likssom??

Vel, det var en garnbutikk, med et lite utvalg garn, Burda blader og ymse sysaker, så garn ble kjøpt og mitt garngale behov ble tilfredsstillt for denne gang! Meeen den gang ei! For min lille familie som ikke helt tålmodig hadde ventet utenfor Burda-butikken slapp ikke helt unna med det ene butikk-besøket, for jeg fant nemlig en garnbutikk til! Den var like ved Burda-butikken, og det ble atter en gang eeh litt venting for dem på utsiden! Hehe!

Skal ta meg tid til å se over bildene fra Rhodos-turen i løpet av uken og fortelle litt mere om disse garnbutikkene i et annet innlegg.

Fargen på garnet jeg kjøpte kom vel ikke som noen overraskelse, eller? 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar