9. desember 2013

Snø, snø og atter snø..

Her strikkes og hekles veldig lite, det har mye å gjøre med at jeg har annet å gjøre, som feks det å måke bort en masse snø.. Men jeg tror veldig på en hvit jul, og fortsetter det slik får iallefall jeg ønsket mitt oppfyllt!

Men jeg har iallefall klart å strikke meg et rillestrikket sjal, og heklet kant på det.
Er fryktelig godt fornøyd med det, og blir nok å bruke det masse i vinter! Det er strikket etter innfallsmetoden, pinne 5 og med 150 gram ONline farge 960, og med heklet kant heklet på pinne 4 av littegranne Nøstebarns Merino ull, farge 854.


 
2 kommentarer:

  1. Fine farger på sjalet ditt. Er så gode disse sjalene, varmer godt

    SvarSlett
  2. Ja vi merker at det er vinter.Men så går vi mot lysere tider. Tøft sjal du har strikka. :)

    SvarSlett