10. november 2014

Jeg har kjøpt meg julekalender!

For ikke lenge siden var det en av venninnene til jentungen som tipset meg om Te og Kaffehuset her i Trondheim da vi kom i prat om te og kaffe en gang hun var på besøk.

Vi snakket også om at det kunne være morsomt med en julekalender med te for hver dag i adventstiden, og jeg bestemte meg for at dette skulle sjekkes ut.


Jeg dro innom Te og Kaffehuset en gang i oktober og skrev meg på bestillingslisten etter en koselig samtale med betjeningen der.

Så ventet jeg en stund i spenning på om det ville dukke opp en sms om at kalenderen var ferdig - og vips kom sms'en og jeg er nå den meget spente eier av en julekalender med te til hver dag i adventstiden!

Hvis du følger linken til Te og Kaffehuset øverst i innlegget kommer du til hjemmesiden deres, og da kan du faktisk selv bestille deg en slik kalender; for de har nettbutikk.

Denne kalenderen er veldig pent laget med enkelt dekorative poser til hver dag, og med en fin pose til å ha hele kalenderen inni!

Men man kan ikke ha kalenderen liggende i den flotte posen, det fortjener den ikke!
Så jeg skal ha denne kalenderen hengende på veggen slik at det er lett å se den og fordi jeg synes den fortjener å henge oppe!

Tenker det blir spennende med en ny smak for hver dag, og en kanne med te til både meg, gubben og jentungen!

Jeg gleder meg iallefall veldig til å fortelle deg om de forskjellige te-sortene og førjuls-aktiviteter her hos oss! 

Det får meg foresten også til å undres litt, hva slags advents- eller jule-kalender har du?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar