18. juli 2014

Ut på tur igjen..

Denne uken ble avsluttet med en tur til Sverige igjen, også i år var målet det samme som i to tidligere år, nemlig Åre og Holiday Club. Det har likssom blitt slik at vi drar dit på en årlig sommerlig familietur en eller annen gang i løpet av sommerferien. Og vi er da min lille familie (jeg, gubben og jentungen) sammen med min bror Dag-Magnus sin familie.

I år var Mamma også med, hun ble med dem sørover da broder'n og familien kjørte fra Alta etter endt sommerferie der, og hjemover mot Sunndalsøra med familien.

Det ble tid til en tur opp til Dahlbom på Torget for middag etter at den obligatoriske turen inn i badelandet på hotellet var unnagjort for de som ville det. God mat, trivelig betjening og vi besøker dem garantert flere ganger!

Det ble forsåvidt også en tur innom garnbutikken Kaki  og jeg fikk eeh gjennomført noen eeh paniske garnkjøp der inne, og med paniske mener jeg at Mamma ventet utålmodig og jeg tror jeg fikk med meg allt jeg hadde tenkt å kjøpe.. Hehe! Bilder kommer i et annet innlegg, for jeg har ikke tatt noen bilder av hverken garnkjøpet eller det lekre heklede flagget som hang på flaggstangen utenfor garnbutikken... Skylder på Mamma, tjihi!

Zelda-snuppa (hunden) var også med, hun har vært en tur med familien sin i Alta og hun har fått en kjempe klipp av pelsen av mammaen til matmoren til mammaen til Zelda. Vanskelig å forstå? Hehe, hunden til mitt søskenbarns datter er Zelda's mamma, og mitt søskenbarn har vært hundefrisør denne gangen.

Zelda ble veldig fin etter klippen, men jeg syntes hun var så fryktelig nusselig med de søte små krøllene hun hadde i pelsen sin før klippingen også.. Tjihi! Men det var vel på tide å klippe pelsen hennes for det begynte å bli litt masse tykk pels på henne.

Men hun er uansett en fin liten dame som jeg liker veldig godt å gå tur sammen med!

Ungene til broder'n har blitt overrakt sommergavene sine og jeg tror de var ganske så fornøyde, og svigerinne Siw fikk sin litt forsinkede bursdagsgave som jeg håper hun bruker masse. Jeg har samme settet og kommer til å bruke min utgave. Mamma fikk sine fingerbøl, og kan nå ta ansvaret for dem slik at de kommer vel hjem til henne i hel tilstand. De har stått på hylla her hos oss og blitt stadig flyttet på siden de ikke helt kan sendes i posten med garanti om å komme helberget fram uten at de er pakket godt inn..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar