12. juli 2014

Rundfellingsgensere..

Jeg liker gensere med rundfellinger bedre enn jeg liker de jeg må montere gjennom masse klipping og sying, det er likssom bare sååå såre enkelt å feste noen tråder og så voila er genseren ferdig!

Og så har Rauma kommet med to klassiker-hefter med rundfellingsmønster, et til barn og et til voksne. Dette synes jeg er helt supert og begge heftene er slike man selvsagt må ha i samlingen!

Så i går var jeg i Midtbyen en liten tur i varmen, jeg kjøpte hefter og garn til en genser i et av heftene. Planen er at jeg skal blande to garnsorter, Kauni (dansk garn) med Finull fra Rauma, i en av de rundfellte genserne i et av heftene etterhvert. Gleder meg til å sette igang med å strikke genseren etter at mottaker har valgt seg mønsterfargen hun ønsker i Kauni!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar