21. juli 2014

Bilderamme

Når man rydder i kjelleren dukker det opp noen gamle, påbegynte små prosjekter fra glemselen..

Og denne bilderammen er et av de skikkelig gamle, godt gjemte prosjektene..

Bildet som var inni rammen er forlengst borte, kastet i en tidligere ryddesjau i kjelleren, og hva motivet på det bildet var husker jeg ikke.

Men hva det var akkurat denne bilderammen skulle brukes til, det husker jeg! Tjihi!

Jeg hadde og har fortsatt en plan om å sette et speil inni rammen og henge det på veggen et eller annet sted. Eller så blir det en sånn en eller annen type magnetisk plate montert inni rammen for å bruke som oppslagstavle..

Men rammen må vaskes og males om først, så det fine mønsteret rammen har kommer bedre fram. Så nå er det vasking av rammen som står på planen, før den skal få tørkes og så blir malt.

Og så gjelder det å bestemme seg for farge. Jeg er i humør til noe sprekt, så den har en sjanse til å bli enten blå, rosa eller lilla, eller bare helt enkelt hvit. For det er de malingsfargene jeg har i skapet, og ikke trenger å dra ut for å kjøpe i butikken.

Men jeg synes hvit blir så kjedelig på denne, så hvem vet...?

Først vaske, så la den stå å tørke mens jeg bestemmer meg for hvilken farge den skal males i, så finne ut av hvor jeg får tak i et speil eller en eller annen type magnetisk plate å montere inni. Høres ut som en god plan dette her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar