22. juli 2014

Bilderamme Del 2

Rammmen er nå blitt utsatt for vasking, og den er skrubbet ned med grønnsåpevann og skyllt grundig. Og den har stått nesten hele dagen i sola for å tørke.

Mens den har tørket har jeg, etter nøye diskutering med jentungen og med meg selv, kommet til at fargen blir lilla.

Og etter at bilderammen hadde tørket i sola etter vaskingen, har jeg også tatt meg tid til å få malt første strøket på den. Må jo skynde meg å male i tilfelle jeg ombestemmer meg.. Hehe!

Det ser ut til at det må et strøk til med lilla, men det gjør ingenting, for da blir det kosedag med maling i sola i morgen også!

Vi (eller rettere sagt jeg) klarer ikke helt å bestemme oss for om det blir speil eller magnetplate inni rammen, eller noe annet.

For noen har lurt litt på om ikke denne kan lages om til en kritt-tavle, med en plate malt i tavlemaling inni. Og det kan den jo.. Tror jeg.. Men jeg vet ikke helt sikkert om jeg har lyst til å lage en slik tavle..  Men siden noen vil ha kritt-tavle, så antar jeg at noen får det som noen vil.. Hehe!


Men uansett hva jeg bestemmer meg for så vet jeg at dette blir bare sååååå bra! For jeg synes virkelig den lilla-fargen blir kjempefin på denne rammen, og jeg er fristet til å skaffe meg en til bilderamme å male. Mulig dette blir den nye dilla mi, male bilderammer og lage kritt-tavler..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar