23. juli 2014

Bilderamme Del 3

Og idag har jeg innimellom en del ærender og middagslaging sammen med jentungen, fått malt det andre strøket med lilla på bilderammen.

Og jeg må si at jeg er faktisk veldig fornøyd med både fargen og utseendet på bilderammen så langt, det blir slik jeg ser det for meg og det liker jeg.

Og fornøyd det tror jeg at jentungen også er, hun henger over meg hver gang jeg gjør noe med rammen. Og jeg tviler ikke et øyeblikk på at hun venter utålmodig på at hun skal få "stjele" den inn til sitt rom, hehe!

Nå skal jeg bare finne ut hva slags treplate-greie jeg skal ha inni der for å male tavlemaling på. Tenker det blir en tur til en trevare-handel av et eller annet slag i morgen, for dette prosjektet er veldig morsomt å holde på med!

Og siden jeg ikke tror jeg får beholde denne selv, må jeg visst se etter en bilderamme til for å lage tavle til meg selv..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar