17. juni 2014

Hvor vil du reise med Star Tour?

LikeNshare rekrutterer barnefamilier som testreisere for Star Tour og spørr derfor hva er din drømmeferie? 

Star Tour reklamerer med Blue Village-hotellene som et paradis for barnefamilier. Disse Blue Village-hotellene er Star Tours beste ferieanlegg, de optimale bostedene for familier ved stranden. Her finnes det barneklubber, store bassenger, aktiviteter, underholdning og mulighet for all inclusive. 
Jeg skulle gjerne vært en slik testreiser for Star Tour, med min familie, det hadde vært kjempemorsomt å bli gitt en sjanse til å reise bort på en drømmeferie, opplevd masse, kost seg masse og blogge om ferien etterpå!
Min lille familie består foresten av Meg som er mamma og blogger, pappaen og ungen vår, på straks 14 år.
Det gies mulighet til å velge blandt 4 utvalgte Blue Village-hoteller, og fortelle om hvilket av disse 4 som er ditt favoritt hotell, destinasjon og hvorfor? Hva er viktig for deg og din familie når dere reiser på ferie? 
Mitt favoritt hotell av de 4 utvalgte fra Star Tour var Blue Village Atlantica Aegean Park Rhodos , men de har jammen meg mange andre flotte reisemål innen Blue Village-hotellene! 


Hvorfor er dette hotellet min favoritt?

Jeg liker dette fordi det ser ut til å ha en ro over seg, og samtidig som bildene fra hotellet som er lagt ut på hjemmesiden til Star Tour viser utrolig vakre omgivelser jeg gjerne skulle ha fotografert og vist fram til dere her på bloggen!

Hva er viktig for deg og din familie når dere reiser på ferie?

At det er mulig å gjøre noe sammen, at det er mulig å ha aktive dager og rolige avslappende dager. Det er tilgang til badestrand, sightseeing, shopping og god mat.

Kan jo foresten også nevne at det er ikke mulig å legge skjul på det faktum at muligheten til å slappe av i rolige omgivelser mens jentungen svømmer litt i bassenget utenfor rommet, feks etter vi har tilbragt en flott dag i badelandet eller etter at man har vært på shopping eller sightseeing rundt om er fristende.

Og hotellet virker som en magnet for meg, ikke minst fordi at det finnes flere tilbud til jentungen som garantert ikke vil ha lyst til å være med i Bamse-klubben!

Nevner blandt annet at alle gjester har gratis inngang til badelandet som ligger ved hotellet. Her finnes det vannatraksjoner for hele familien. De yngste kan more seg i Jungle Friends som består av fire vannsklier og Lazy River for barn i alle aldre sammen med en voksen. Det finnes også ytterligere 6 vannsklier for alle over 12 år og 120 cm.

Dette er Rhodos' største og mest fartsfylte badeland. Hele familien får en dag med lek og latter. For barn i alle aldre – og voksne som liker å være litt barnslige – er den store badeparken i Faliraki en attraksjon du ikke bør gå glipp av. Her finnes det mange ulike attraksjoner, fra bølgebasseng og kule vannrutsjebaner for de tøffeste, til "snillere" baner og plaskebassenger. Du kan også flyte stille avgårde på en kunstig elv eller holde deg fast i et sjørøverskip. Det finnes mange grøntområder som passer til piknik eller serveringssteder.

Hadde jammen meg vært godt å kunne reist på en slik ferietur og nytt dagene sammen med familien! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar