29. april 2014

Ikke helt forbigått i stillhet..

Men jeg er blitt 39 år og noe sier meg at det å bli 40 skjer ganske så snart, men ikke akkurat idag for idag er jeg bare 39 år!

Har egentlig bare tenkt å forbigå dagen i stillhet, men andre ville det motsatte..

Vi jentene er idag hjemme helt mutters alene, men det forhindrer oss ikke i å kose oss med god middag og god kake til dessert.

Innimellom i gjennom dette nydelige måltidet blir vi avbrutt av koselige hilsener fra familie, venner osv på sms eller gjennom telefonsamtaler. Og ikke minst gjennom leveranser av hilsninger levert på døren her hjemme!

All oppmerksomhet er utrolig gledelig for en gammel dame med null grå hår på hodet til tross for alderen, og jeg takker storveis for allt av hilsener og gaver og minner om at jeg neste år vurderer å reise bort fra hele greia..

Ha en vidunderlig positiv dag du også og takk for at du er til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar