12. mai 2013

Joralf Gjerstad - De gode gjerninger

Kjøpte denne boka i går på Notabene på City Lade, og har allerede begynt å lese den. Tenkte egentlig at jeg skulle spare den og ha den som ferie-lesning men så fikk jeg lyst til å lese den nå. Er litt dårlig på det å vente med ting skjønner du.. Hehe!

I bought this book yesterday at Notabene at City Lade, and I have allready started reading it. At first I intended to save it and have it to read during the summer-holiday but then I just felt like reading it right now. I am a little bit bad about that whole thing with saving things for later on.. LOL!

På baksiden av boken står det noe som jeg synes er litt viktig å huske på for oss alle: "Det er viktig å være engasjert og bry seg om det som skjer. Man må aldri sette seg ned å tenke at dette har jeg ikke noe med. Om du er tjue eller nitti år, spiller ingen rolle. Vær aktiv! Tenk på gode gjerninger!"

On the backside of the book it is written something that I find important to remember for all of us: 
"It is important to get involved and to care about what happens. You must never sit down and think that this is something that I have nothing to do with. If you are 20 or 90 years old, it doesn't matter. Be active! Think of good deeds!"

Jeg har flere bøker skrevet om, og av Joralf Gjerstad. Og jeg synes alle er verdt å lese, uavhengig av om du tror eller ikke tror på at noen er synske eller har helbredende evner. Personlig tror jeg på at det finnes slike personer, ikke bare det, jeg vet at det finnes slike mennesker.

I have some other books to, written about and of Joralf Gjerstad. And I think every book is worth reading, even though you belive or not in a persons ability to be a clairvoyant or someone with healing powers. Personally I believe there are people that are both clairvoyant and healing, not only that, I know that they exist.

Hva slags bok leser du for tida? What book are you reading now?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar