9. september 2014

Today I will make magic happen!

Kjøpte denne koppen idag, og jammen begynte den allerede litt utsatte dagen min å bli bare mer og mer tydelig magisk etter at den ble tatt i bruk!

Jeg fikk ordnet opp i noe som har bekymret meg siden tidlig i sommer, og har fått på plass en god del ting som får meg til å føle at verden er magisk på mer enn en måte!

Det må innrømmes at jeg har trivdes godt hjemme i Finnmark på min to ukers tur dit, men det var også godt å komme hjem til Trondheim tross alt. Uansett hvorhen jeg er i verden vil alltid hjemplassen min, Stallogargo, ha en kjær plass i hjertet mitt!

Og det å komme hjem fra tannlegen idag for å finne en pakkelapp i postkassa til en pakke var virkelig toppen av hele magien! Og spesiellt da jeg oppdaget at det var DAB-radioen jeg ønsket så veldig å prøve for Likenshare!

Jeg visste allerede at jeg var valgt ut til å prøve den ut, men trodde ikke den kom i posten så raskt!

Det som var ekstra morsomt var at den minner meg om kjøkkenet i barndomshjemmet mitt før det ble pusset opp! Motivet på radioen minner om tapeten fra 70-tallet som dekorerte kjøkkenet vårt!

Denne radioen liker jeg veldig godt!Og den er allerede innstillt på min favorittmusikk-kanal, og nåde den som stiller radioen på en annen kanal og ikke stiller den tilbake på favoritten min når de er ferdige med å lytte på radio når ikke jeg er tilstede..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar