27. september 2014

Søskenbarntreff!

Idag har jeg vært en tur på Egon i Prinsenkrysset med 4 andre søskenbarn av meg, vi har drukket kaffe, spist god mat, skravlet, ledd og hatt noen utrolig koselige timer sammen! Og jeg håper det ikke blir lenge til neste gang vi tar oss en slik kaffetur sammen!

Tre av fem bor her i byen, en bor i Selbu og en tok turen helt fra Steinkjer for å treffes, håpet er at neste gang får vi med oss flere av søskenbarna som bor i "grisgrendte strøk" - det hadde vært morsomt!

Mitt søskenbarn. Lillian, som bor i Selbu, driver Meium Sjokolade i Selbu sammen med mannen sin. Hun hadde med seg en eske sjokolade til hver av oss, og på bildet under ser du esken (og litt pynt jeg bare slengte med fordi det lå så beleilig til..).

Jeg tror nesten at jeg har satt meg et mål som er å få tatt seg en tur dit opp til sjokoladefabrikken i løpet av høstferien, det hadde vært kjempemorsomt! Og gjett om jeg skal ha med meg kameraet!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar