28. september 2014

Hoeggen Kirke - Konfirmant 2015

Er litt rart å tenke på at nå i sommer så ble jentungen 14 år, og at det nå er på tide med konfirmasjons-planlegging. Egentlig er det så rart at jeg har måttet ta meg i å fundere over at disse årene er gått så raskt avgårde, for vi hadde jo allverdens av tid før det var på tide med konfirmasjon! Hadde vi ikke?


Vi meldte opp konfirmanten i vår, og var på foreldremøte i kirka i juni. Og ennå tenkte jeg i mitt stille sinn at konfirmasjonen, ja den, den er det lenge til.. Hmm, ikke så veldig lenge til den nå nei, for idag fikk jeg virkelig kjenne tidspresset med konfirmasjonen! Som en av de utvalgte foreldrene som har sagt seg villig til (ved innmeldingen av konfirmanten) å bake en kake til en gudstjeneste måtte jeg bake kake til denne søndagen, som det skulle være gudstjeneste for å presentere konfirmantene til menigheten.


Det ble en Regal Langpanne Sjokoladekake, og det eneste jeg ikke likte med denne kaken var at glasuren ikke stivnet ordentlig. Den ble laget slik det sto på pakken, men var fortsatt bløt flere timer etterpå. Selvsagt skal den glasuren på kaken være myk, men den skal ikke være så bløt at du kan avsette fingeravtrykket ditt på glasuren flere timer etter at den er kald. Men kaken var likevel god den, til tross for bløt glasur!

Jeg håper alle konfirmantene som sogner til Hoeggen Kirke, og som blir konfirmert i mai 2015 får en flott konfirmasjonstid og ønsker lykke til! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar