8. juli 2014

Pusete skjerf

Jeg har i noen år hatt noen lekre pusete nøster av Gjestal Orkide liggende her å slenge, og har ikke helt visst hva jeg skulle lage av dem.. Men så hadde en av mine koselige gamle nabodamer her i vinter plutselig på seg et skjerf strikket i slikt pusete garn, og nå har jeg strikket opp 6 nøster til to slike skjerf.

Om fargene blir godt mottatt vet jeg ikke, for jeg husker ikke fargen på skjerfet hun hadde på seg, bare at det var strikket av pusegarn.. Ja ja, jeg vet, men det er bare en mindre detalj i den store helheten..

Men jeg ble faktisk bare så lykkelig over muligheten til å strikke noe av noen av nøstene mine, at jeg helt glemte av å bry meg med hvilken farge det var på det skjerfet hun hadde.. Og om mine garnnøster ville komme til å matche det skjerfet! Pyttsann..

Garnet er som sagt Gjestal Orkide, pinnestørrelsen er 4 1/2 . Jeg la opp 40 masker og strikket rett og vrang hele veien til 3 nøster var nesten oppbrukt, fellte av og festet tråder.

To julegaver ferdige, jeg føler meg flink!
Og for den observante, ja, det er kommet nye stoler på altanen. Den ene blå plaststolen fant ut at den ikke ville fungere mere, så den fallt sammen og da måtte vi kjøpe nye. De grå på det nederste bildet var de vi begge to var enige om passet som erstattere.. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar