24. november 2013

Kjære Tassimo Kaffemaskin..

Gårsdagens positive overraskelse av å få deg som julegave, og som erstattning for min høyt elskede Siemens Kaffetrakter har gått over fra "WOW! Jeg har en kaffemaskin!" til "Hmmmm..".

Og det er altså "Hmmm.." som i jeg er ennå ikke helt overbegeistret for deg, men du duger faktisk til kaffe.. Og i hmmm som i "Jeg pakker ikke bort Siemens-kaffetrakteren min helt for din skyld ennå nei!"

Mamma sendte med en pakke med Tassimo Gevalia Original kaffe, og den var helt grei den. Rent bortsett fra det skumgreia som dannet seg på toppen av kaffedrikken. Den skumgreia var virkelig ikke god, men selve kaffedrikken var helt toppers!

Det ble plutselig intressant å sjekke ut flere smaker til denne kaffemaskinen, og det viste seg at det fantes en hjemmeside som man også kunne sjekke ut og registrere kaffemaskina på! Ved registrering av min kaffemaskin fikk jeg et gavekort som jeg kan bruke i nettbutikken, og vi skal velge ut noen spennende drikker for gavekortet som vi kanskje skal si noe om ved en annen anledning.


Det var også spennende å se om det fantes noen drikke-kapsler i dagligvarebutikken til Tassimo'n, og ikke bare for oss voksne men også noe som kunne være intressante for jentungen på 13 år. Og hun fikk seg en pakke med sjokoladedrikke, kjøpt på Obs! Lade, som ble godkjent under testingen igår.

Det ble også kjøpt inn en pakke med Coop Kaffe Mørkbrent Continental, som smakte helt grei kaffe.

Noen investerte også i Cappucino fra Gevalia (med melk som man skal ha i etterpå, heldigvis) og denne er ikke utprøvd av meg ennå, fordi den bør vel helst inneholde melken for best smaksopplevelse.. Og jeg er allergisk.


Her er det første døgnet's utvalg av drikker til min nye venn, Tassimo'n.

I morgen skal jeg se etter i butikken om der er noen andre jeg har lyst til å teste ut.

1 kommentar:

 1. Gratulere med Tassimo ser det er en stund siden du fikk den.
  Synes de lager god kaffe men er som deg liker ikke skumme.
  Men et lite tips vis du ikke enda har kjøpt deg det vi nettbutikken.
  De har og Evergood knall god får kjøpt i vanlig dagligvare hos Kiwi, Meny vet jeg har.
  Og den er uten skum. ;-)

  SvarSlett