23. november 2013

Tusen hjertelig takk for din lange yrkeskarriære som min kjære kaffetrakter ♥ Du vil bli savnet..Jeg har i mange år klamret meg til det å beholde den gode gamle, men faktisk helt brukbare kaffetrakteren vår av merke Siemens. Vi fikk den i gave til bryllupet vårt i 2001, og den er gulle god ennå. Den er stålgrå i fargen, og designet av F.A. Porsche, det står det på den! 

Og jeg må innrømme at jeg er mye mer avhengig av den enn jeg trodde i hverdagen.. Har faktisk vært så fortvilet da jeg trodde at det var noe feil med kanna til den for noen år tilbake, at jeg nesten importerte en ny kanne til den fra Tyskland..    

       
Eneste feilen med den da, var det at noen hadde demontert den til det ugjenkjennelige, vasket alle delene og til min store fortvilelse ikke satt sammen kannen. Når jeg da fikk besøk og skulle sette på kaffe ble det litt mere baluba enn man kunne tro når alt  jeg ville var å få montert sammen kannen, og jeg trodde et ganske så panikkfyllt øyeblikk at min kjære kaffetrakter hadde traktet sin siste kaffetår.. Men den ble heldigvis satt sammen på rette måten etterhvert, og jeg har passet veldig, veldig godt på den i mange år etter den hendelsen. 


Nå er det altså helt slutt for min kjære Siemens Kaffetrakter , og det enda til tross for at den fortsatt fungerer og lager knallgod traktet kaffe.. Den er dessverre blitt erstattet av intet mindre enn en kaffemaskin ved navn Tassimo, og jeg sørger dypt .. Mamma'n min mente nemlig at jeg kunne ha mere bruk for en kaffemaskin enn en kaffetrakter, som jo er blitt noen år gammel (men det er bare fordi den er godt tatt vare på!). Hun mente det ville bli så enkelt og bra for meg å bruke denne istedetfor kaffetrakteren min. Så julegaven min, som kom i posten idag sammen med andre pent julegave-innpakkede julegaver, ble tatt i bruk ganske så umiddelbart etter at postpakken var åpnet. Etter litt vurdering fram og tilbake ble min kjære Siemens kaffetrakter tatt bort fra plassen sin på kjøkkenbenken og erstattet av Tassimo-saken.

For sender du meg en julegave som ikke er innpakket i julegavepapir telles den ikke helt som julegave, tjihi!

Tusen hjertelig takk, Mamma

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar