29. september 2013

Warning, this is not a very positive posting..

Jeg er akkurat ferdig med å strikke enda et Shetland Triangle Lace Shaw, det ble jeg ferdig med for ikke mange minuttene siden. Og jeg er så glad jeg er ferdig med dette sjalet at jeg nesten bare må danse rundt her av lykke bare fordi det er ferdig likssom!

I just finished knitting another Shetland Triangle Lace Shawl a few minutes ago, and I am so thrilled with the fact that it is done that I am almoust breaking out into a very happy dance just for that!

Det gjenstår fortsatt bittelitt arbeide med det, som å feste de to løste trådene, vaske og blokke det, men uansett så er det ferdig og det teller mest for meg akkurat nå!

It still remains a little work on it, like fastening the two loose threads, washing it and blocking it, but it is done and that is all that matters for me right now!

Jeg elsker garnet dette sjalet er strikket i, jeg elsker mønsteret det er strikket i, men nøstet er kjøpt i et øyeblikk hvor humøret mitt ikke var så bra - og det å strikke dette sjalet ferdig i en periode som faktisk er vesentlig mye bedre enn da sjalet ble påstartet viste seg å være tyngre enn jeg trodde..

I love the yarn the shawl is knitted in, I love the pattern, but the ball of yarn is bought at a time were my mood was not at the best - and knitting it done in a time were things are way better than when I started knitting the shawl was a little bit worse than I thought.. 

Uansett, min advarsel til deg er: Kjøp aldri garn som passer til ditt dårlige humør der og da om du kan unngå det.. Bildet er tatt før vasking og blokking.

Anyway, don't buy yarn that is coloured the way your mood is if you are feeling bad, that is my warning of the day.. The picture is taken before washing and blocking it. 

"Shetland Triangle Lace Shawl" av Evelyn A. Clark. "Zauberball" fra Schoppel og farge Schatten. 
Pinne 4 1/2 og 9 repetisjoner av mønsterdelen body.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar