30. april 2013

En vidunderlig dag!

Igår fyllte jeg 38 år, og det var for meg en nesten helt vanlig mandag men for andre var det en festdag som bare måtte feires. Og det til tross for at jeg bare ble 38 år..

Yesterday I became 38 years old, and to me it was almoust just any ordinary monday, but for others it was a day that had to be celbrated. And it was only my 38th birthday...
Så min datter sa at flagget bare måtte henges opp og kake måtte bakes, og for å få det til måtte jeg på butikken en tur. Og da jeg kom tilbake fra butikken var aviskassen fyllt opp av en pakke som ikke så ut til å være avisen.. Ingen kort var vedlagt og mistanken min ble rettet mot en av mine flotte nabodamer som bruker å overraske med små oppmerksomheter slik uten å si noe..

So my daughter said I had to put the flag out and bake a cake, and for that to happen I had to take a trip to the store. And when I came back from the store the paper-box was filled up with a big parcel that didn't seem to look like a paper.. There was no card on the gift, and I suspected a lovely old woman that is my neighbour for this, she tends to leave small surprises on my door and not say a thing.. 

Mistanken min viste seg å være riktig, og innholdet i pakken var en juletrematte (jeg elsker julen), en lommebok med penger inni og et nydelig kort!

My suspicion turned out to be right, and the gift contained a Christmas Tree Mat ( I love Christmas), a wallet with money inside and a lovely greeting card!  

Jeg har fått bursdags-hilsener på Facebook, på mail, på håndarbeidsforumer på nettet, via sms på mobilen, gaver og gjennom koselige telefonsamtaler. Og jeg gjemmer hver en eneste av dem i hjertet mitt og tenker på dem med glede, det settes mere pris på av meg enn ord noen gang kan uttrykke at akkurat DU husket på meg på min dag!


I have recieved birthday-greetings on Facebook, on email, through craftsforums on the internet, by textmessage on my cellphone, gifts and lovely phonecalls. And I hide everyone of these greetings in my heart and think of them with joy, they are more appreciated by me than words can ever express the fact that exactly YOU remembered me on my birthday! 

En annen flott nabodame tar seg alltid tid til å skrive bursdagskort til meg, hvert eneste år siden vi flyttet hit i 2002. Og i år fikk jeg penger vedlagt i kortet.

An other lovely neighbour always takes time to write me birthdaycards, she has done that every year since we moved here in 2002. And from her I got some money inside the card.

Her er bursdags-kaken min, den er en sjokoladebunn med marsipanovertrekk og dekorert med fargede sjokoladekuler på. Og den smakte utrolig godt!

Here is my birthdaycake, it is a chocolate-cake with marzipan on top, decorated with coloured chocolateballs on. And it tasted incredibly nice!

Og helt til slutt må jeg bare vise dere min nydelige rosebukett, er den ikke flott? Hvert eneste år kjøper jeg en bukett med blomster, enten roser eller tulipaner, for å glede meg selv og for å minnes min kjære Pappa som døde på min 6-årsdag. Du vil alltid minnes med kjærlighet og glede i mitt hjerte!

And last but not least I have to show you my beautiful bunch of roses, isn't it just lovely? Every year on my birthday I buy a bunch of either roses or tulips, for my self and to remember my beloved Dad that died on my 6th birthday. You will always be remembered with love and joy in my heart! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar