23. november 2014

Alternativmesse og JuleExpo 2014

Jeg har dratt med meg Mamma til Oslo og Lillestrøm denne helgen, vi har vært på Alternativmesse og JuleExpo-messen på Lillestrøm.

Vi har vært med på ymse foredrag på Alternativmessen, kjøpt noen alternative ting og blitt veldig jule-inspirert på JuleExpo!

Dette har garantert vært en koselig helg sammen med Mamma og det frister allerede, veldig til gjentakelse av tur til Lillestrøm og messer neste år!

Må virkelig få lov til å skryte av messe-arrangører for blide og hyggelige vakter og andre som vi traff på vår vei. Ingen sure miner, alltid blide og hjelpsomme!

Og ikke minst gjengen på Thon Hotell Lillestrøm! De har vært positive, stillt opp og framvist en utrolig god service til oss to som forvillet oss til Lillestrøm denne helgen - KNALLBRA!

Jeg skal sette meg ned å skrive litt om helgen og foredragene en annen gang, når jeg har fått latt inntrykkene synke inn litt - det har vært meget intressante møter med blandt annet Lilli Bendriss og Michael Winger. Dyktige folk begge to etter min mening!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar