18. august 2014

Buksekjøp i rekordfart!

Idag er første skoledag i 9ende for jentungen, og etter skoletid dro hun og jeg til Midtbyen for å handle noen klesplagg og sko til meg.

Jeg trodde sånne jentunger i 14-årsalderen elsket å gå rundt i butikker og se på alt mulig men der tok jeg feil, iallefall når det gjelder jentungen min!

2 par sko (et til meg og et til henne), 2 par bukser, 3 genser-greier og en vest - alt innkjøpt i løpet av nesten 45 minutter og så svosj så var vi på bussen på vei hjem!

Jeg var helt utslitt når jeg kom hjem, og jeg må bare si det at jeg har aldri før kjøpt meg sko så raskt som idag, aldri noen gang! Bilder kommer senere, nå skal jeg bare hvile litt.. Man blir ganske så utslitt av å løpe rundt i butikker med en fjortis som har det kjempetravelt når hun egentlig er med for å være "mote-konsulenten" min, tjihi!

Gruer meg litt til i morgen faktisk, jeg skal til frisøren og jeg lider veldig under tanken på hvorvidt jeg skal eller ikke skal klippe håret helt kort..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar