2. juli 2014

En liten hilsen fra meg..

Når jeg er på ferie i utlandet bruker jeg som regel å sende postkort til familie og venner, det er noe jeg synes er veldig koselig. Det er for meg noe helt spesiellt med det å sette seg ned å ta seg tid til å skrive noen ord til noen som igjen får et kort i postkassen. Et kort som viser at de er tenkt på av noen de kanskje ikke ser så ofte.. Og selvsagt har jeg sendt kort til noen jeg ser ganske ofte også, og det er også like koselig å gjøre! 

Og går det an å få helt like kort til alle i butikken jeg finner postkortet jeg liker, ja så blir det ikke noen forskjell på noen og det er minst like viktig som å skrive noen ord til noen man verdsetter!

Det å skrive kort/brev er visst litt utdatert for tida, med all internett, email og Facebook rundt omkring. Men jeg har valgt å slette meg selv fra Facebook osv nettopp av den grunn at det var for upersonlig for meg å bare trykke liker eller skrive en kommentar her og der. 

Og i idag har jeg også sendt et postkort til flere jeg ikke har sendt kort til før, men som jeg stadig tenker på og synes trenger en liten positiv overraskelse i hverdagen! <3 

Faktum er at jeg liker å skrive kort og brev, det har jeg alltid gjort. Og jeg har derfor tatt opp igjen gamle kunster, og en ting er sikkert: Føl deg aldri for trygg, for plutselig en dag er det et kort eller brev i postkassa di! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar