22. februar 2014

Min Regnbue ♥


Fikk plutselig inspirasjon til å tegne igjen, har ikke frihånds-tegnet (rettere sagt vært inspirert nok til det) på mange år, og dette ble resultatet så langt idag..

Mangler litt farger og litt annet smått, men det kommer etterhvert..

Fikk bare plutselig så veldig lyst til å begynne å tegne igjen etter mange års opphold, og kjøpte meg et lerret fra Clas Ohlsson for noen uker siden.

Dette lerretet som helt til idag har stått her å glist til meg med sitt hvite, akk så blanke lerret har altså nå fått sitt motiv. Ikke helt ferdig, men det blir.
Uansett er dette en enkel begynnelse, og jeg har lyst til å tegne mere etterpå!

For mange år siden drev jeg å tegnet blyanttegninger på A4-ark, med motiver av alt mulig som jeg ble inspirert av. Noen av tegningene jeg har beholdt har jeg faktisk tatt vare på, mens andre har blitt gitt bort etterhvert som jeg tegnet dem eller de ganske enkelt er blitt borte på veien etterhvert som årene har gått..
 
Jeg tenkte egentlig å ha det ferdige resultatet hengende over skrivebordet mitt når det var ferdig, men som vanlig er det noen som har ymtet frampå om å overta eierskapet til noe jeg lager før det er ferdig.. Vi får se hva det blir til når det er helt ferdig, om det fortsatt er mitt eller om jeg er så svak at det ender hos noen andre..?
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar