2. juli 2013

Alt om Håndarbeide 1974-2009

Jeg rydder i blader, håndarbeidsbøker og mønstre. Og her ser du noen av Alt om Håndarbeide bladene jeg har, årgangene strekker seg fra 1974 til  2009. Men jeg har ikke alle bladene, men man kan trygt si at det ikke mangler så mange..

I am sorting out magazines, knitting books and patterns. And here is some of the magazines of "Alt om Håndarbeide" that I have, the years range from 1974 to 2009. But I don't have all the magazines, but one can safely say that I don't need to many magazines to say I have a full collection..

Noen blader hadde jeg faktisk dobbelt opp av, og de skal jeg etterhvert få ut av huset, men det får vente litt for jeg har flere ting å rydde opp i først.

Some of the magazines I had two of, and I am going to get them out of the house eventually, but not now since I have more things to clean up first.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar