1. september 2014

Et år's garnkjøpe-stopp fra idag!

Jeg har bestemt meg for å ha garnkjøpe-stopp i et år fra idag av, altså fra 01-09-2014 til 01-09-2015.

Håpet er å få et mindre garnlager, mindre prosjekter som ligger å venter på fullføring og ryddighet i håndarbeide-stashet. Og å spare litt penger mens jeg rydder og får orden i håndarbeids-lageret!

Blir du med du også?


Jeg har satt opp følgende retningslinjer for hva som er lov og ikke lov for meg i året som kommer:

  • - Det er kun lov å kjøpe garn til pågående prosjekter for å fullføre dem.
  • - Det er kun lov til å bytte til seg garn til pågående prosjekter om nødvendig ved feks bruk av garn som ikke fortsatt er i salg.
  • - Gave-garn kan mottas, men det kan ikke kjøpes garn til gave-garnet for å få lagt det til et egnet prosjekt før året er omme.
  •  - For hvert 50-grams nøste brukt i prosjekt puttes 20 kr pr nøste på sparebøsse.
Du kan regne med at det kommer noen bilder i bloggen framover av uferdige prosjekter med tilhørende garnnøster, som ligger i samme pose som prosjektet som skal ferdigstilles eller påbegynnes av garn fra garnlageret.Og ferdigbilde av prosjektet med tilhørende garn-regnskap.

Eller om jeg er skikkelig slem med meg selv, bilde av prosjekt før det rekkes opp..

Jeg meldte meg på en samstrikk i Pinneguri sin gruppe på Ravelry  før garnkjøpestoppen skulle starte.

Men jeg kjøpte meg ikke garn fordi jeg mente jeg hadde hjemme, og det har jeg jo hehe.. Men så slo det meg at garnbutikken "Kilden" her i Alta (hvor jeg er nå) har garnet "Kauni" i flere flotte farger så da skal jeg kjøpe garn til denne idag til tross for garnkjøpestoppen.

Jeg skal kjøpe garn til jakken idag fordi jeg meldte meg på samstrikken før 01-09-14 og fordi da slipper jeg å vente så lenge på å starte på jakken. Så mister jeg ikke så mange dager av samstrikken mens jeg er på ferie her i Alta uten passende garn. Samstrikken starter nemlig opp idag 01-09-14 og vi skal strikke Hverdagsjakka fram til 30-11-14.

Du finner skravletråden  Hverdagsjakka - Samstrikk inne i Vi elsker Pinneguri-gruppa på Ravelry, kom bli med!

Jeg må strikke en ny en til meg selv for den Hverdagsjakka jeg strikker nå, passer jentungen på 14 og ikke meg.. Jeg synes nemlig denne jakken er så fin og jeg føler intenst at jeg trenger en varm og god kosejakke så da blir det denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar